Gräsänka!

Mannen min åkte till Gibraltar igår eftermiddag och med sig hade han en lång shoppinglista från mig och våra döttrar (man får ju passa på när det är Skattefritt!)  – också med sig på resan hade han en rejäl solbränne-disaster som vanligt!

I onsdags när det var så fantastiskt varmt, 36C på eftermiddan, tog vi en ledig dag och åkte till havet för att komma undan den värsta hettan. M ville inte följa med så hon gick i skolan som vanligt men vi körde ner till Littlehampton, som är en av de närmaste stränderna för oss men ändå typ en 10 mil hemifrån!

004

003

Han tog naturligtvis bara solcream i aniktet, där han redan är brun….men då blir det ju såhär om man inte tänker sig för! Ingen sommar utan att mannen min bränner sig eller tar på för lite solcream eller nåt annat tokigt….:-)008

Mannen min tog ledgt i fredags också och vi hann med att luncha ute innan han drog iväg på sitt lilla äventyr! Men det är honom väl värt för han har jobbat mycket de senaste veckorna!

Dottern J med pojkvän kommer hit i eftermiddag – de ska sova här inatt eftersom de flyger till Skottland tidigt imorron (närmare till Heathrow härifrån) men innan dess ska de och se AC/DC på Wembley ikväll! Och imoorn väntar en heldag på Chessinton för mig & M!

Två veckor kvar av skolan innan sommarlov och vi ser alla fram emot det nu! Vi har nästan två veckor här hemma att varva ner lite, innan vi åker till Sverige. M ska på festival första helgen på lovet och vi spenderar den helgen vid havet. Det ska bli kul att komma hem – förra sommaren blev det ju ingen Sverige resa då vi valde att åka till Australien istället – och i år spenderar vi några dagar i Göteborg med västkustluft och Liseberg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s