Chessington & Gibraltar

Mannen min är nu lyckligt hemkommen från sin weekend resa! Det hade varit soligt & varmt & de hade sett apor & besökt grottor & varit på stranden & badat & druckit en himla massa öl! På denna bilden från vänster Clive, mannen min, Rav (som fyllde år) och Steve.

054

056

057

Men vi satt ju inte i sjön heller precis! Vi åkte till Chessington World of Adventures i söndags med Lily, Eloise och Charlotte – resten av familjen till mannen med apan på bilden ovan! Perfekt väder att gå på en nöjespark på och viist var där folk men inte alltför mycket! Köerna till attraktionerna var mycket indre än vad de brukar vara och tjejerna passade på att åka en del flera gånger i sträck! Vi tog en liten mono-rail runt zoo’et…

013

023

011

Tjejerna åkte gamla hederliga Flume Ride eller Dragon Falls som den heter här två gånger på raken medan vi mammor passade på att fika lite!

020

Jag avstog frå att åka denna, The Cobra, för den åkte upp och ner och snurrade runt men M ( i den vita t-shirten och det blonda håret) tog mod till sig och åkte, hon som nästan aldrig vill åka karuseller annars!

047

034

Här Eloise, Charlotte och Lily. Lily har jag känt i mer än 20 år och tjejerna har känt varandra sen de föddes och är mer som systrar än bara kompisar, eftersom våra familjer har en väldigt nära relation.

025

De hade ett SeaLife centre där också, som faktiskt var riktigt bra med en massa olika fiskar och en tunnel genom en av tankarna.

048

049

Nöjda, trötta och glada!

050

Pappan hade ju med sig presenter också från det där lilla skattefria paradiset! YSL mascara och Clinique Chubby Stick läppbalsam och parfymen delar jag och M på, M fick också en klocka och ett Chanel läppglans.

053

Stora dottern J befinner sig just nu på Skottlands västkust för en veckas semester och denna vyn vaknar hon visst upp till varje morron! Sämre kunde det ju va! 🙂

060

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s