Lata Dagar!

Första Sommarlovsveckan har varit en ganska lugn en’ – sovit länge och tagit det lugnt! Dottern M har varit ute på sina egna äventyr med kompisar, de som fortfarande är hemma och inte hunnit åka på semester än.

Jag och maken var inne i West End och jobbade heeeeeeela dagen i fredags – regnet öste ner och det kändes lite milt höstlikt! Vi lyckades möta upp dottern j på hennes lunchrast och vi hade picknick i bilen, som vi brukar göra.

021

Jag har inget alls emot långa dagar med jobb inne istan – det är kul att sitta och bara kolla på folk, och ibland laddar jag ner nån film på min Nexus – i fredags kollade jag på The Second Best Exotic Marigold Hotel. Vi mötte upp med några kompisar nere på puben på kvällen och hade över förväntans kul! 🙂

028

I lördags skjutsade vi M och svärmor till ett Judo event strax utanför Reading, och medans de var där körde vi till en intill liggande Country Park som faktiskt var jättefin! och lite varstans hade de hammockar uppställda! Vi hann med att sola en liten stund innan det började småregna!

027

På vägen hem stannade vi till på Windsor Farm Shop för att köpa lite grill-mat eftersom vi var bjudna på BBQ igår kväll. Som tur var var det upphåll och det blev en fin kväll, och vi kunde sitta ute till efter 23-tiden. De eldade i deras Chiminea så det blev extra varmt och gott!

033

Idag har vi varit inne i Bloomsbury, området runt British Museum, och ätit Sunday Roast med båda döttrarna och pojkvän och svärmor. En pub som vi har varit på många gånger förrut och som vanligt så blev vi inte besvikna!

035

Nedräkningen har börjat inför hemresan senare i veckan – maken har jobbat undan ganska bra och börjar dra ner på tempot, presenter och dylikt är inhandlade inför resan, bil är bokade och JoJo kortet ska snart laddas. Frågan är nu bara vad för slags kläder man ska ta med sig – vi förväntar oss ingen värmebölja precis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s