Lite Avbrott!

Ok nu tar vi ett litet avbrott i Sverige resan och kör lite Helgens istället! Dagarna bara rinner iväg och vi tar det ganska lugnt – vi har ju nästan 3 veckor kvar av somnarlovet, fastän jag vet att skolorna i Sverige börjar denna veckan!

Mannen min jobbade igår lördag och ville sen att vi skulle göra något alla tre – inget speciellt bra på bio och i brist på annat körde vi in till West End – mindre än 30 min tog det igår kväll! Och hipp som happ hade vi köpt biljetter till musikalen American Idiot, skriven av sångaren i Green Day, och som ett livslångt Green Day fan tackade jag såklart inte nej! Väldigt bra och inte den vanliga typen av musikal!

image

Vi han med middag också innan musikalen och efteråt strosade vi tillbaka till bilen via Leicester Square och Piccadilly Circus. Så. Mycket. Folk!

image

image

Jag slutar aldrig att förundras över hur vackert London är och suger åt mig atmosfären och det är underbart att veta att detta är min stad! 😁

Och idag var vi faktiskt inne istan igen! Fast med Covent Garden som slutdestination!

image

M’s skola har blivit hårdare med skolskorna så vi gick till Dr Martens affären och köpte ett par klassiska DM’s till henne – allt enligt skolans riktlinjer!

image

Mycket folk som vanligt – turister, turister och åter turister! Men man kan ju inte annat än älska Covent Garden! 😁

image

London sett mot öst från Waterloo Bridge! St Paul Cathedral till vänster och The Shard skymtar där till höger!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s