Rain Rain Go Away

Det har nästan öregnat konstant de sista dagarna här med ett litet avbrott förra helgen då vi hade tropisk hetta och strålande sol! Mannen min jobbade hela lördagen när det var som varmast! I söndags kom dottern J med pojkvän över hit till oss i väst och vi gick på en pub och åt Sunday Roast, innan vi packade bilen och körde norrut för att lämna av den andra dottern hos sin farmor för lite grönbete! Och detta hade de redan börjat med på puben – boka Julbord! Amen lite väl tidigt i augusti eller???

20150823_131219

I måndags var jag och maken inne i West End och jobbade hela dan and guess what? Det regnade! 🙂

20150824_155653

Dessutom är dettta första inlägget jag skriver på vår nya dator – woop woop! Vår gamla dator pajjade samma dag vi åkte till Sverige och NU långt om länge, så har vi fixat en ny! Uppdaterat till nya Windows 10 så det tar väl ett tag att bli van!!! Nu ska vi bara försöka få foton och allt annat viktigt frå den gamla datorn installerat också…..

I eftermiddag kör vi tillbaka till svärmors och stannar över natten, för att imorron besöka Shakespears Stratford-upon-Avon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s