Hej Då Sommarlovet!

I måndags började skolan igen och visst har man blivit lite ringrostig med att kliva upp tidigt på morronen! Speciellt med en tonåring som helst inte har visat sig före lunch i ett par månader! Det har varit ett bra sommerlov och vi har gjort mycket! Både rest och varit hemma. Och för en gångs skull kände lovet som om det faktiskt varade länge, fast på ett bra sätt!

Men det gick väl relativt smidigt, bara de får första veckan överstökad så blir det nog bra! Lite nervöst och pirrigt var det ju – vilka klasser skulle hon hamna i ? Grundklasserna är de samma men i år har de olika tillval så klasserna splittras utefter det….Första riktiga hela skolåret på den nya skolan, eftersom hon började där i december förra året. Year 8 var mycket upp och ner med skolbyte och allt, nya rutiner och nya kompisar framför allt! Ny skolmiljö i en annan ”stad” och alla skolor skiljer ju sig från varandra, byta upp sig från en flickskola till en vanliga flick/pojk skola, byta upp sig till en mer akademisk och sportigare skola än den förra, byta från en väldigt mer invandrar-rik skola med många specifika religioner till en medelklass skola där majoriteten inte har någon invandrarbakgrund. Små saker som spelar stor roll.

IMG_20150907_075743

Så Bring on Year 9 och allt vad det innebär! Må detta året bli bättre för dig Älskade Barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s