Folkfest i byn!

Första skolveckan under bältet och rutinerna börjar komma på plats igen!

Helgen för oss innebar försenad 50-års fest för en kompis till oss, vädret höll i sig och vi kunde vara ute hela kvällen!

IMG_20150912_232507

Vi åkte dit med ett barn och kom hem med två – en av M’s kompisar följde med oss hem och de bäddade ner sig i sofforna och kollade på Netflix tills fram på småtimmarna.

Igår var det Folkfest här i byn! World Cup’en i rugby börjar nu på fredag och som sagt så bor vi på gångavstånd till Englands national arena i just denna sport! Mycket ståhej runt detta event, gator stängs av när det är matcher ( till lokalbefolkningens missnöje) och allehanda evenemang kommer att pågå. M slutar skolan tidigare nu på fredag så de ska kunna komma hem utan att bli fast bland alla Ruggerbuggers (som vi kallar dom), som ska till stadion för öppningsceremonin. Anyhow, igår anordnade kommunen en gratis eftermiddag med musik, sport och massor med mat! och massor med FOLK!

20150913_150613

20150913_150622

20150913_150905

Och som eftermiddagens höjdpunk hade de Billy Ocean som spelade! Jag kan ju inte påstå att jkag är nåt Fan presic emn gubben kan ju helt klart sjunga! Och man kände ju igen de flesta låtarna!

20150913_163348

20150913_163400

Vi var ett helt gäng som hade samlats och stämningen var hög! På denna bilden från vänster Lucia, Philippa och Helen!

20150913_170746

Kul att kommunen gör nåt för oss alla som kommer att få lida pin nu när rugbyn är på gång, som lite plåster på såren! Som tur är, bor vi på ett ställe där vi kan ha många alternativa rutter men vi känner många som kommer att påverkas mycket av alla restriktioner. The World Cup kommer att pågå fram till den 31e oktober men inte alla matcher kommer att spelas i Twickenham som tur är! Att få tag på biljetter försökte vi inte ens men jag hörde att de ska visa alla matcherna på storbilds tv i en park i Richmond, så nån gång kanske vi tar oss ner dit för att kolla! Är det nu Folkfest, så är det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s