One Direction & Födelsedag

I onsdags var vi och kollade på One Direction på The O2 arena, någonting som M hade väntat vääääldigt länge på! Vi tog tåget till Waterloo, tog lite snabbmiddag och sen tunnelbanan resten av vägen. Smidigt egentligen men det var ju dessutom ”rusningstrafik” på tunnelbanan, vilket leder till fullpackade vagnar…men dit kom vi i alla fall! Jag hade faktiskt aldrig varit där innan så det blev en helt ny upplevelse! Och shit vad stort det är! Som en hel stad med arenan i mitten och massor av restauranger!

20150930_184655

Arenan tar 20 000 pers och är en av de största inomhus arenorna i Europa. Och visst var den bra, konserten! Det var sista kvällen de spelade i London – de hade spelat 6 dagar och slutsålt varje kväll. M tyckte naturligtvis att det var jättebra och visst är det en speciell känsla när 20 000 pers sjunger samma sång!

20150930_211727

Med lite sömn pga av sen hemskomst, började vi torsdagen med skönsång och paketer, för M fyllde ju 14 år! Hon fick en massa fina presenter men sen var det till att åka till skolan. Vi skjutsade henne dit eftersom vi skulle ut på lite äventyr….

Vad M inte visste om då, var att vi skulle till Bournemouth för att hämta hem hennes present från oss – en 9 veckors gammal kattunge! Hon har tjatat och tjatat och tjatat i flera år nu och vi har alltid sagt nej men tidigare i sommras så ändrade vi oss av nån konstig anledning, och bestämde oss för att vi skulle hålla det hemligt och ge henne en stor överraskning istället!

Vi var och valde ut honom för drygt en månad sen, och hade köpt kattsaker och gömt runt om i huset och M anade ingenting!

20151001_153709

Hon kom hem från skolan och fick världens chock såklart! Men det var nog kärlek vid första ögonkastet och han har fått namnet Darwin, efter Charles Darwin.

20151001_155053

Och sen kom ett par kompisar och vi firade med både tårta och Kina mat!

20151001_161922

20151001_165013

20151001_165043_7

Och sen dessutom så föddes vår första Nephew igår också, så M får dela sin födelsedag med sin kusin i Sydney. Makens bror och hans fiance Rachael, fick en pojke som än inte har något namn, och han hade så bråttom ut så han föddes i ambulansen på väg till sjukhuset! Så det blir nog kul i deras hushåll framöver med en trotsig 2 1/2 åring Pennie och en nyfödd baby! 🙂

2015-10-02 18.05.59

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s