Första Veckan med Katt

Nu har vi haft katt i en hel vecka och alla är totalt kära i den lilla varelsen – t.o.m med mannen min, som innan sa ”att han inte brydde sig om att skaffa katt utan att det var bara för dottern M’s skull….” men ack vad fel han hade! Han har blivit totalt smitten by the Kitten! 🙂

Det är hittills mycket roligare att ha katt än vad jag trodde och det har verkligen varit en underhållande vecka! Jag och mannen min har varierande rispor på både armar och ben efter små klor och maken har nog också små bitmärken på sina tår!

Darwin (3)

Och kelig är det lilla livet – så in i bombens! Han ska va med överallt och följer en vart man är går, på morronen när vi kommer upp, spinner han så hela den lilla kroppen skakar och han lsikcar på oss och vill va nära! Han sover i en liten Pet Pen på nedanvåningen, än är han för liten för att ha hela huset för sig själv på nätterna!

Darwin (4)

Vi har ett klättertorn med två avdelningar och hål som han kan hoppa in och ut….och alla våra soffor fungerar också alldeles utmärkt som klätterplatser…och fönsterkarmen såklart!

Darwin (5)

och runt om i huset finns givetvis diverse katt-leksaker!

Darwin (1)

Dismaland som vi var på för ett par veckor sen, är nu slut och nermonterat, och vi hade sån innerlig tur som fick biljetter överhuvudtaget!

Vår nyfödde lille Nephew i Sydney har nu fått ett namn och han ska heta Jasper Theodore och visst kallas Jazzy…precis som en riktigt surf dude!

Jag har börjat i en Gospel kör! Jag var första gången igår och det var fakstiskt kul! Jag sjöng mycket i kör när jag var yngre och medverkade också i kören på Svenska Kyrkan i ett par år när dottern J var liten men sen har det liksom inte blivit nåt av det. Men jag har saknat det i perioder och min kompis Philippa har varit med i denna kören ett tag nu, så det var henne jag följde med!

Hösten har kommit hit också fast det är fortfarande runt en 18C varmt på dagarna, så inte så kallt än! 🙂

2 reaktioner på ”Första Veckan med Katt

  1. Så mysigt, jag är uppvuxen med katt och skulle gärna ha en igen. Misstänker att barnen inte skulle vara svårövertalade medan maken är mer hundmänniska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s