Hösten har kommit!

Hösten har kommit även till oss nu men det är fortfarande relativt varmt! Igår körde vi till Richmond Park, satt ute och åt en väldigt sen lunch och det var +16C.

20151018_152015

Parken är väldigt fin så här års och det var mycket folk som var ute och rörde på sig!

20151018_150726

20151018_142404

Det är mycket katt nu – han springer och hoppar och klättrar precis överallt! Vi försöker lära honom att inte gå på borden men det går väl sådär! 🙂 Jag har varit hemma mycket med honom men snart måste jag bara ut lite också, annars blir man ju knäpp! 🙂 Annars händer det inte så mycket – jag tycker oktober och november är ganska tråkiga månader och jag är egentligen ingen höstmänniska!

Skolan slutar nu på fredag och vi får en veckas lov! Klockan ändras också nu i helgen så vi får en extra timme sovmorron – yay!!!! Vi kommer att ha besök x 2 nu på höstlovet med början på fredag! 3 Gäster i två nätter, 4 dagars ”ledigt” och sen 4 gäster i fyra nätter, så det lär bli mycket sightseeing och rundturer men det är bara kul! Och sen ska vi på Harry Potter Studios igen också på lovet!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s