Slut Besökt!

Nu har skolan börjat igen och vi har skickat hem alla besökarna för den här gången! Det har varit ett intensivt höstlov med mycket turistande och sightseeing naturligtvis men också jätteroligt!

Den andra omgången besökare kom i torsdags kväll och bestog av min gamla kompis Linda (vi har känt varandra sen vi var typ 9), hennes man Henrik och barnen Axel och Sixten.

Vi kickade igång med Harry Potter Studios i Watford dagen efter de kom, och det var verkligen uppskattat! Jag har bara varit där en gång innan, samma år som det öppnade, men dottern M har varit där ett par gånger mer än mig.

Franssons (38)

Franssons (40)

Eftersom det var Halloween veckan, så hade de lite extra speciella saker på gång, bla så gick det omkring Deatheaters lite varstans!

Franssons (8)

Och pappa Henke blev också förföljd av en! 🙂

Franssons (22)

De hade Hogwarts Express tåget där nu också och det hade M inte sett innan, så hon var väldigt förväntansfull! Man kunde ta sig en liten åktur i kupeerna också!

Franssons (37)

De visade en film när man satt där och åkte och Axel hoppade högt när en Dementor plötsligt dök upp! 🙂

Franssons (19)

Och natruligtvis så skulle de smaka Butterbeer!

Franssons (27)

Franssons (30)

Franssons (32)

Harry Potter Studios är faktiskt helt magiskt och väl värt varenda krona i inträde, och uppskattat av både stora och små, och ett av de där ställena som verkligen är värt att besöka!

Hmerik och mannen min var på fotboll efter vi kom hem från HP – favoritlaget Brentford spelade hemma mot ärkerivalerna Queens Park Rangers och Hemmalget vann! Woop Woop!

I lördags jobbade mannen min och vi tog bussen till Westfields för lite shopping! Och på kvällen hann vi med en lite runda Trick or Treat! Sixten var våldigt uppspelt eftersom han aldrig hade gjort det förrut, han hade monsterkläder med sig och M sminkade honom!

Franssons (34)

Och han blev jättenöjd med godiset han skrapade ihop!

Franssons (36)

I söndags hade besökarna köpt biljetter till att åka The London Eye, så vi mötte upp dom på eftermiddagen istället! Jag ”kidnappade” mamma Linda och vi gottade oss med Afternoon Tea och Prosecco på The Academy Hotel i Bloomsbury.

Franssons (2)

Vi hann med en vända på M&M’s World också och det är ju alltid kul!

Franssons (1)

Och igår åkte de hem igen! Det är ju alltid svårt att försöka hinna med så mycket som möjligt på bara några dar, speciellt när det finns så mycket att titta på men jag tror att de hann med det mesta vad de ville, fast Harrods fick vika hädan och vänta till nästa gång!

Och den där katten växer och frodas! Han har sin egen personlighet och alla tycker det är kul att vi verkligen skaffade katt till slut…till och med pappan i familjen! Fastän han inte får ha sina fötter i fred….. 🙂

IMG_20151009_191320

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s