Hostar och Nyser!

Har åkt på höstens första förkylning! Jag brukar annars klara mig ganska bra och för det mesta vara den sista som åker dit men nehej, inte denna gången! Försten ut och med hostan from Hell! Håller tummarna för att det inte varar så länge till nu…

Inget spekatulärt att rapportera – skolan är igång igen, solen har inte visat sig på en vecka eller så men vi har fortfarande väldigt milt väder, runt +15C.

Stora dottern J var hemma över helgen – vi mötte upp henne på Westfields, hon skulle ha en ny kappa nu till vintern och hon ville ha lite smakråd. Hon hittade faktikst en på Uniqlo direkt, en jättefin mörkblå i ull & cashmere. Var inne och kollade snabbt i den nya Lindex affären också!

20151107_180856

Hon sov över hemma och i söndags kom pojkvännen över också, vi gick och åt Sunday Roast och lekte med katten!

Och överallt är det Jul nu! Julreklamen har börjat på TV och snart hör man väl julmusiken i affärerna. Årets tår-drypar reklam kommer från John Lewis verkar det som, alla stora affärer verkar tävla om vem som har den mest sorgliga och hjärtknipande reklamen!

Jag måste ju faktiskt erkänna att jag redan har köpt ett par klappar men sen är jag ju också en sån weirdo som börjar i väldigt god tid för att slippa julrushen och den är inte att leka med här kan jag tala om!

Mannen min ska opereras imorron, han har ett litet ljumskbråck som ska repareras, så vi håller tummarna för att allt ska gå bra och att han inte får så ont efteråt. Vi har ju sjukhuset i slutet av vår gata, vilket i detta fallet är ganska smidigt. In tidigt på morronen och hem på eftermiddagen antar jag, när han väl har vaknat till. Sen blir det vila i ett par dagar och jag ska vara sjuksyster, Tea i långa banor och kanske äntligen tid att se på alla gamal filmer som han spelar in på TV’n hela tiden! Återkommer med rapport imorron!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s