Två Sjuklingar

Äntligen börjar jag känna mig lite bättre! Har hållt på att hosta i snart 2 veckor och är just nu dödstrött på att inte känna mig ok!

Makens operation gick bra! Han opererades vid lunchtid och fick komma hem senare på eftermiddagen. Jag gick över till sjukhuset och mötte honom, blek som ett lakan och trött men annars ganska ok! Hans morbror kom och hämtade oss och körde oss den väldigt lilla biten hem. Han gjorde en titthåls operation och de gick in via tre öppningar precis under naveln.

Sen agerade jag sjuksyster i et par dagar, mannen min antingen läste, sov eller drack tea i flera dagar men han behövde ju vila ordentligt! Nu är det en vecka sen han opererades och han är tillbaka på jobbet – tur att han är sin egen chef och kan bestämma hur han jobbar men hittills har det gått bra i alla fall!

Katten lämnade inte hans sida medans han var sängbunden, precis som att han kände på sig att mannen min behövde vaktas!

20151118_192738

Och visst är han fin, det lilla livet! Han är 4 månader gammal nu och vi har haft honom i 7 veckor! En given familjemedlem med sina egna nycker och ritualer och en mer hängiven katt får man nog leta efter, han följer oss överallt och gillar inget mer än att få kramas och mysa! Han är ju fortfarande ganska liten men denna rasen blir inte så stora, som tur är! Han väger nog närmare 2 kg nu, så nästan dubbelt jämfört med när vi fick honom.

20151114_210327

20151117_203034

Det kan ju bara va lite svårt att göra läxorna ibland när man har en katt som gillar pennor! 🙂

Annars försöker vi inte att planera så mycket just nu, det får ta sin tid för maken att återhämta sig och vi tar dagen som den kommer. Jag ska i alla fall ut och träffa en kompis ikväll! Vi ska gå på bio och kolla på en inspelning av John Steinbecks Of Mice and Men – Om Möss och Människor – som gick på Broadway för ett tag sen och spelades av James Franco och Chis O’Dowd. Kommer ihåg hur mycket jag tyckte om den boken när vi läste den i skolan – man skulle kanske läsa om den snart???

of-mice-and-men

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s