Out of Action

Jaha, precis när jag har blivit frisk från förkylningen från Hell så kommer nästa åkomma…..i ock med att jag hostade så fruktansvärt så har jag skadat musklerna runt mina revben, på utrikiska heter det Bruised Ribs.

Jag märkte för 1 1/2 vecka sen att jag hade så himla ont i sidan men tänkte inte mer på det men det blev bara värre och värre, det gjorde ont att sitta upp och nästan ännu ondare att ligga ner…kontaktade doktorn nu i mändags och han konstaterade då Bruised ribs, inget man kan göra åt det förrutom att försöka ta det lite lugnt, inte lyfta tunga saker och ta värktabletter. Igår kväll hade jag så ont att vi nääästan åkte till akuten men sen kände jag inte för att sitta där hela kvällen precis heller.

Idag lyckades jag få tag på doktorn igen och fick starkare smärtstillande så får hoppas att det hjälper, 3-6 veckor tills det försvinner helt…oj, så kul!

Anyhow, dålig timing eftersom det är bråda tider…imorron firar vi jul med 15 per till middag! Hela tjocka engelska släkten kommer hem till oss för att äta engelsk julmat och byta klappar. Imorron ska jag va drottningen över att dela ut uppgifter till folk så allt blir klart!

Förra lördagen var vi på fest – 50 års maskerad till ock med! Vår kompis Fiona fyllde år och ville att man helst skulle klä ut sig till filmkaraktärer…

IMG_20151206_103931

Jag var Creulla De Ville frå 101 dalmatiner och maken var Ali G!

20151205_213238

Och här har vi en Audrey Hepburn från Breakfast at Tiffanys, en Indiana Jones och en Pocahontas!

20151205_233528

Två Audrey Hepburns, en av Helan & Halvan, Baby Jane, jag och Sandy från Grease! Och kul hade vi och kom inte i säng förräns kl 4 på morronen…

20151205_233400

Nu i veckan har jag julpyntat så gott jag har kunnat, en lite julgran har kommit upp – vi valda att ha en något mindre kattvänlig gran i år, fast både jag och M saknar vår vanliga stora gran…Hyacinterna blommar och det luktar jul i alla fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s