Jul & God fortsättning!

Mor och Far har varit på besök från Sverige över jul + att svärmor var här på köpet, så vi har haft hela huset fullt nu ett tag, men nu har alla åkt hem igen och vi har spenderat årets sista dagar själva!

Vi började Mor och Farsbesök med att äta Afternoon Tea i Richmond på The Tea Box, en lite försenad födelsdagspresent till min far! Dottern J hängde också med, medans lillasystern följde med sin pappa in till West End och jobbade plus lite sista-minuten-julklapps-shopping!

20151223_121732

20151223_130216

Vi åt svensk julmat på julafton som sig bör och på juldagen lagade jag årets andra och sista julmiddag – jag t.o.m lyckades med kalkonen, något som jag faktiskt aldrig har lagat innan! När vi firar jul annars brukar alltid makens morbror tillreda den. Vi har som en liten tradition att träffas på puben en stund på juldagen och önska varandra god jul, så även i år! Mor och Far och dottern J var också med!

Christmas (14)

Båda tjejerna var hemma i jul och det var skönt att ha dottern J hemma i nästan en vecka, pojkvännen var hos sina föräldrar hemma i Yorkshire. Annars var nog alla nöjda och glada med sina klappar -dottern M fick en Graphics tablet till sin nya lapop plus en himla andra grejer och dottern J fick mest pengar och en del saker till sin lägenhet. Jag fick parfym från Victorias Secret av M och en Mani-Pedicure eftermiddag av J!

Christmas (1)

Vi åkte till Windsor en dag, käkade lunch och strosade runt bland alla shopping glada människor på jakt efter de bästa rea-fynden!

20151227_151759

och självklart hade de krondekorationer hängandes över gatorna! Bettan var för övrigt hemma, eftersom flaggan var i topp!

20151227_153237

Igår var jag och dottern M med några kompisar på en årlig tradition! Afternoon Tea på Newens Original Maids of Honors i Kew Garden….

Kew Gardens (2)

följt av en rundvandring i Kew Gardens! Varje år har de vissa delar av trädgärden upplyst och det är alltid våldigt vackert och stämningsfullt!

Kew Gardens (6)

Kew Gardens (9)

Kew Gardens (11)

Kew Gardens (12)

Kew Gardens (14)

Tyvärr så började det störtregna halvägs igenom, så vi såg ut som dränkte råttor när maken hämtade oss! Som tur nog var det inte kallt i alla fall – vi har fortfarande runt 12C här varje dag, helt knasigt!

Och mitt i alltihopa slutade min tvättmaskin fungera! Helt död och med tvätt inuti…så maken fick till slut bryta upp dörren till slut!!! Det tvättas mycket i det här huset så inte undra på att den dog!!!! Idag mottog vi i alla fall leveras av en splittern ny tvättmaskin/torktumlare och den spinner som en katt jämfört med den gamla! Sura pengar såhär precis efter jul men det är ju en nödvändighet!

Ikväll ska vi partaja med våra vänner som vi brukar göra varje år! Jag gör varken en sammanfattning eller avger några löften – livet blir ju vad man själv gör det till, eller hur?!

Gott Nytt År allihopa!

normal_hello-2016-party-banner

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s