Händelserik Helg

Full rulle var det i helgen för en gångs skull! Jag hade en heldag inbokad med mina vänninor i lördags – vi skulle hjälpa Fiona att spendera pengarna hon fick när hon fyllde år i December ( det var hon som hade maskeradfesten), vi la ihop pengar till present till henne och det blev en rejäl summa till slut!

Vi var 8 st som samlades  vid tågstationen på förmiddan’ för vidare tågfärd till Kingston. Tosingen Philippa hade tagit med sig en flaska champagne, som vi delade på….liiiite tidigt på dan men det var kul! Här på bilden Helen längst fram, Philippa med flaskan, Ronnie till vänster och Tracey intill henne.

20160109_111939

Tyvärr så dog mitt batteri på mobilen så det blev enda kortet på hela dan! Men vi hann med mycket shopping och Afternoon Tea på Browns vid floden!

I söndags körde vi in till Covent Garden för att fira dottern J som fyllde 23 år i måndags. Äskade stora barn som gör mig och sin far så glada och som trots stor ålderskillnad, har ett så speciellt förhållande till sin lillasyster!

20160110_123343

Vi åt lunch på Big Easy – ett nytt ställe för oss – BBQ & Lobstershack, och det var jättegott och vi hamnade alla i lite Meatcoma efteråt!

20160110_132153

20160110_132225

20160110_141410

Kallare här i huvudstaden denna veckan i Engelska mått mätt men ändå ett par plusgrader, skönt med lite klarare luft! Ikväll kommer dottern J och pojkvännen att sova här hemma, de ska på fotboll men mannen min – hans favoritlag spelar mot pojkvännens favoritlag!!!!

Imorron ska min ständige lille följeslagare till vetrinären och få sina små manliga bitar borttagna! Han har kommit upp i rätt ålder nu och det är lika bra att få det gjort, så de närmaste 10 dagarna kommer att spenderas med en liten tratt på huvudet…undrar hur det ska gå!!!!

20160108_160350

Vart jag än går, finns han vid min sida! Och det är ju inte lätt att försöka styka när det är nån som protesterar…..:-)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s