Katt Operation

I onsdags var Darwin inbokad till att bli kastrerad, eftersom han nu hade uppnått rätt ålder för det. Vi lämnade honom hos vetrinären, och efter ett par faktiskt ganska nervösa timmar, ringde de och sa att han hade vaknat upp och allt hade gått bra, och vi hämtade hem honom igen senare på eftermiddan. Jag förvånade mig själv med att jag var så orolig som jag var – förutom en kanin, så hade jag inga husdjur när jag växte upp, eftersom min mamma är väldigt allergisk. Vi hade ju en familjehund innan vi flyttade hit men av nån anledning, så känns den här lilla katten mer på ”riktigt”!

Ham fick ha en tratt på huvudet när han kom hem och det var ju inte vidare populärt! Han tog bara av den hela tiden!

2016-01-13 16.39.46

Som tur var så hade jag köpt en annan lite mjukare tratt, som är gjort av ett tjockt tyg istället för plast, och det gick mycket bättre med den. Han piggnade till rejält efter narkosen hade släppt och verkade nästan precis som vanligt igen på kvällen.

20160114_110355

Jag var och gjorde vårt vanliga Pub Quiz i torsdags och för andra vecakn i rad,kom vi tvåa! Mannen min var iväg med några komisar och så Tarrantinos nya film The Hateful Eight och den hade väl varit sådär!

Jag och maken blev utslängda hemifrån i fredags för M hade ne kompis om sov över, så det blev middag på tu man hand och sen gick vi och så The Revenant – och nja…den var väl faktiskt inte heller så bra! Hade ju faktiskt förväntat mig mer eftersom den är Oscar nominerad och allt men nu har vi ju sett den i alla fall!

Igår lördag, var det strålande solsken fast kallt, runt +5. Jag vet att det är ingenting jämfört med Sverige just nu men för att vara här är det ju ganska kallt! Vi körde till Richmond Park och lunchade ute med Bacon Rolls och Varm Choklad, och gick en runda i parken efter det! Bilden tagen uppe på Richmond Hill ner mot Thamsen.

20160116_134646

20160116_135058

Vi drog en sväng till Kingston för att dottern M behövde en ny fleece jacka från North face men vi stannade inte så länge eftersom där var sååå mycket folk!

Årets första tulpaner är också inköpta och den blev också premiär av min Orla Kiely vas som jag fick av mannen min i julklapp!

20160116_131552

Ett nytt tillskott på vår Kristianstad vägg i köket är reklamen för Yllans väveri längst upp i mitten, som maken fick av dottern J i julklapp. Två original reklamskyltar för Kvarnen från 50-talet och en turistkarta, också från 50-talet finns också med på väggen.

20160116_131512

Darwin var tillbaka hos vetrinären idag för sin post-op check och allt var bra, så han blev utskriven och vi behöver inte åka tillbaka! 🙂

 

 

2 reaktioner på ”Katt Operation

  1. Först när jag såg filmbilden med snö trodde jag ni fått snö men sedan insåg jag att det ju inte var så, min T och yngste sonen har ju nyss anlände hem från London och snö har de inte sett någon! Desto mer snooker!

  2. K

    Såg Hateful Eight igår och den var så lång och jag så trött efter jobbet redan på en tisdagskväll att jag nickade till i den sköna biostolen med extra benutrymme. Underbart foto, fantastiskt skådespel och dialog men för lite för långsamt berättande, tyckte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s