Födelsedag och Lite Annat

Vad länge sen det var jag skrev! Måste bli bättring på det! 🙂 London idag är trist och grått och stormigt men ganska varmt med +13c. Man märker på ljuset nu att våren börjar komma och begynnelsen till små vårblommor har också visat sig i trädgården!

Anyhow, jag fyllde år förra veckan! Woop Woop! Jag fick minsann tårta på sängkanten och mer eller mindre skönsång av maken och dottern M.

20160127_081059

Jag fick en ny Longchamp väska i en av säsongens nya färg + en matchande sminkväska av mannen min…jag har ett par stycken av dessa väskorna sen innan i olika storlek och färger, och de är ruskigt bra! Värt varenda penny! Jag fick ett Kiko (smink) giftcard från dottern M

20160127_141905

och t.o.m katten hade varit ute och handlat, för av honom fick jag parfymer från Penhaligons! Och de luktar sååå gott!

20160127_123814

Vi gick ut på kvällen och käkade middag på Yo Sushi i Richmond, innan M skulle på scouterna!

I fredags var vi inne istan och jobbade, fast vi hade faktiskt tid att både äta lunch och shoppa lite! Mannen min köpte en ny jacka från Baracuta, ett av hans favoritmärken!

20160129_144010

I lördags firade vi min och två andra kompisars födelsedag, vi har många bekanta ihop och vi fyller år samma vecka , så vi slog ihop det istället för att fira separat!

20160131_001337

Igår kom dottern J och hennes pojkvän hit och vi gick och år Sunday Lunch! Av henne fick jag blommor, choklad och en fint Orla Kiely vas, som redan har satts i användning!

20160201_133324

Denna kommande veckan händer det nog inget speciellt, inget planerat utöver de vanliga veckohändelserna och faktiskt inget planerat för nästa helg heller! Och snart är det Sportlov! 🙂

 

3 reaktioner på ”Födelsedag och Lite Annat

  1. Åh grattis i efterskott och vilken härlig blogg du har!:) jag blir så avis, är England /London sjuk utan att ens varit där men någon gång så 😉
    Kram på dig!😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s