Sportlov och The O2

Äntligen Sportlov och ingen väckarklocka som ringer den närmaste veckan! Woop Woop!

Igår kväll skulle dottern M och hennes kompis Rachael på en konsert på The O2 Arena eller f.d Millennium Dome i Greenwich. Jag och maken följde med dom och vi tog tåget hemifrån oss in till Waterloo och sen tunnelbanan den sista biten.

20160211_174723

De skulle se M’s favoritband All Time Low med Good Charlotte som support band – två konserter i en! Good Charlotte gillade jag faktiskt när det väl begav sig för ett antal år sedan och min svåger jobbade faktiskt ihop med tvillingarna Madden förra året, så han fixade autografer och lite annat till M.

20160211_202406

The O2 är ju faktiskt en fantastisk byggnad i sig själv och väldigt imponerande! Jag hade aldrig varit där förräns förra året när jag följde med M på One Direction men nu spelas ju alla de stora konserterna där verkar det som. Jag och mannen min ska dit i mars och kolla på A-ha. Man kubde se hela vägen till Stratford och vi såg t.o.m huset där vår andra dotter bor!

20160211_202041

Medans vi väntade på att konserten skulle sluta, kom maken på att vi kunde ju åka The Emirates Airline – en cablecar som går högt högt rakt över floden från The O2. Jag var väl inte helt med på ideen men gav med mig till slut – det tog ju bara 12 minuter att åka över!

Men jag tror att det var de värsta 12 minuterna i mitt liv! Jag vet inte vad det var men jag blev så in i bombens rädd när vi väl kom iväg och fick riktig ångest och jag tror jag blundade nästan hela tiden! Det hade nog att göra med att man satt i små kapslar och dinglade högt uppe och allt var becksvart! Det hade kanske gått bättre på dan och jag är ju egentligen inte höjdrädd heller! Men jag blev helt skakig och var nog lite vit när vi klev av!

Vi skulle egentligen åkt åkt tillbaka igen också men vi gick av och tog DLR och tunnelbanan tillbaka istället. Maken var inte imponerad….

Anyhow….efter konserten var slut, tog vi snabb båten till piren vid The London Eye – verkligen att smidigt sätt att ta sig fram och det gör vi nog fler gånger istället för att trängas på en fullpackade tunnelbana efter konsertens slut! Och London Eye så verkligen fin ut sådär mitt i natten!

20160211_235354

20160211_235150

Nu i helgen ska dottern M på läger med scouterna. De ska sova i tält och det ska bli nästintill nollgradigt på nätterna!!! BBBRRRRRR!

Idasg fick vi en helt genialisk sak till katten eller rättare sagt till vår nya soffa! En scratching post som är tillpassad till hörnan på soffan! Helt perfekt!

20160212_161224

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s