Lovet slut & Prov

Tillbaka till verkligheten och M började med prov direkt första lektionen när de började i tisdags. Hela veckan har de haft prov nu och det var en ganska slut i huvudet tjej som kom hem i eftermiddags!

M spenderade ett par dagar hos sin farmor förra veckan, och när vi hämtade henne i lördags, följde storasyster J +pojkvän med på turen! Det hade öppnat en supercool Retro/ Vintage affär i farmors lilla stad och jag fyndade en jättefint Meakin kaffekanna!

20160220_212409

Vi lunchade och drack tea hos farmor, innan vi körde till östra London för att släppa av dom igen. J bor ca 1 timme med bil från oss på helt andra sidan London, precis vid Olympiska parken.

I söndags gjorde vi en premiär tur till Costco ! En stor typ grossist affär där man kan köpa allt i storpack! Rysligt billigt så det blir nog fler turer snart – vi handlade vatten och bubbelvatten, tvättmedel och chips, och lite annat smått och gott! Jag fyndade ett par Orla Kiely solglasögon från deras Optiker avdelning!

20160221_165523

I måndags, sista dan på lovet, tog jag och M en tur till Westfields, käkade på Yo Sushi och handlade smink!

20160222_130023

Det har varit kallt här i veckan, fast våren är definitivt på väg! Blommor har börjat slå ut lite här och var och det är ju framför allt ljusare på kvällarna!

20160222_153307

Och sen har jag skaffat en ny mobil också! Woop Woop! Äntligen! Jag har väntat och väntat och väntat på att mitt kontrakt skulle gå ut….jag har haft en Samsung S3 i ett par år nu, som jag alltid har varit nöjd med men det har blivit så himla långsam på sistone…Det blev i alla fall nytt kontrakt med att annat mobilföretag och en Samsung S6!

I helgen ska vi nog bara ta det lugnt, inga högtflygande planer, alla är trötta och vill mest gå i ide när det är kallt ute! Kanske blir det en liten tur nånstans på söndag om solen tittar fram! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s