One More Day

En dag till och sen har vi Påskolv tills den 11 April! Woop Woop! Gillar de här långa loven!

Vad har vi hittat på den senaste tiden då….förra helgen körde vi in en snabbis till Covent Gardens – maken och dottern M skulle till London Graphic Centre och handla pennor & material, födelsedagspresent till en av M’s kompisar skulle köpas och ny vårjacka till M inhandlas. Hon har gjort väldigt bra ifrån sig i skolan med prov och dylikt, så haon fick en ny Nike Windrunner som uppmuntringspresent – himla trendigt visst bland ungdomarna just nu!

Själv gick jag en sväng till Cath Kidston och handlade sen lite lördagsgodis på svenska SugarSin!

IMG_20160319_120756

Lunch intogs på Itsu – en favorit hos oss alla!

IMG_20160319_124325

Dottern M sov över hos en kompis i lördagsnatt, så vi hade en ledig kväll och vi drog ner till puben och mötte upp några bekanta.

Och påsken firar vi inte precis…på fredag ska vi köra norrut till Norfolk och släppa av M som ska spendera en vecka med sin farmor, medans vi stannar här hemma. På lördags ska vi till The O2 och kolla på A-ha – makens favoriter! På söndag ska vi träffa dottern J, hennes pojkvän + hans föräldrar och lillebror (som är i London på besök från Yorkshire respekive Skottland, där lillebrorer går på Uni) för att äta Sunday Lunch och leka turister på Hampton Court.

Och på tisdag ska jag och en kompis gå och kolla på James Bay! Woo Hoo! Och snart åker vi hem till Sverige på en liten semester!

Händelserika dagar och mycket att se fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s