James Bay

Andra konserten på 4 dagar! Jag är ett stort James Bay fan och lyckades få tag på biljetter när de släpptes förra året – de gick åt som smör i solsken och 4 kvällar slutsålda, varav gårdagens konsert var den första.

Mannen min ville inte följa med så jag tog med min kompis Polly istället. Vi träffades i god tid och käkade middag på Byron Burger och tog en öl. Jag och Polly har känt varandra i över 20 år och hon har blivit min konsert-följeslagare-när-maken-inte-vill-följa med!

20160329_213232

20160329_214407

Storslaget. Fantastiskt.Superbra. Allsång. Charmig. Lite kaxig. Skön känsla i magen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s