Sverige och Tillbaka

Lite ofrivilligt bloggupphåll..men jag har helt enkelt glömt bort att blogga! Så det får bli en sorts sammanfattning denna gången!

Dottern M var hemma mindre än 24 timmar (efter att hon hade varit på grönbete med farmor i Great Yarmouth) innan vi flög norrut. Mannen min körde och hämtade henne, medans jag stannade hemme med katten och förberedde packning.

Vi har varit i Sverige en vecka – veckan efter påsk – vi hade ju lååångt Påsklov men när vi väl kom dit så hade ju skolorna börjat igen och alla jobbade. Men det gick ingen nöd på oss för det!

Vi hade redan innan bestämt att vi inte skulle göra några planer precis, mannen min jobbade otroligt mycket innan vi åkte och vi behövde alla lite tid att re-charga våra batterier. Vi hade sån tur att Tranorna fortfarande var kvar i Yngsjö vid natureservatet Pulken, och det stod högt upp på makens önskelista! Vi hade sån tur att de matade dem när vi var där – 3000kg mat varje dag!!!

20160404_155436

Vi var i mor & fars torp en dag med M’s kusin Anna. Tyvärr var stora delar av familjen sjuka under veckan vi var där, så det blev inte så mycket familjehäng, men M hann med att träffa sina kusiner i alla fall!

20160405_145643

20160405_145538

Både jag och M köpte helreflekterad jacka, som en stor reflex helt enkelt! Himla bra när man är ute och cyklar på kvällen! Och sen blir det ju coola bilder också när man använder blixt!

20160404_180203

Vi var i Malmö, åkte till Emporia och spenderade en evighet i Sephora! Vi hann med en sväng inne i Malmö också, innan vi avslutade dagen hemma hos kompisen Katrin med familj och pizza från Vespa!

Vi åkte till Höganäs och kollade in Keramik * Iittala outlet’en men sååå speciellt billigt är det ju faktiskt inte! Men 4 Iittala glas fick följa med hem i alla fall! Kullaberg fick sig ett besök också men det var kkkaaaaalllltttt!

20160408_153511

20160408_154440

Vi hann med att äta räkmacka och Pizza….

20160404_123921

..kebab och riktig Gatuköksmat! Jag är ständigt på jakt efter det optimala Potatismoset! 🙂

20160407_130504

Det blev inte många kompisträffar denna gången, alla jobbade och det är ju lite svårt att få till det ibland när alla har sitt vanliga vardagspussel men vi hann med att träffa bästisen Cia och hennes familj kvällen innan vi åkte tillbaka!

Blandade känslor som alltid när vi lämnar Sverige men så är det ju alltid, M var glad över att åka hem igen eftersom hon inte knappt hade varit hemma på nästan två veckor!

20160409_120949

Skola och jobb som vanligt, våren har kommit en bra bit på vägen här jämfört med Sverige och allt är mycket grönare. Vi har haft ganska varmt väder också fast nu i helgen skulle det bli kallt igen!

Dottern har varit på Meet & Greet (när de träffar artisterna innan konserten)på The O2 med kompisen Rachael. De var och så en amerikansk kill-duo som heter Jack &Jack, och M var helt hysterisk av lycka efteråt!

IMG_9736

Katten Darwin hade haft det bra när vi var i Sverige, en kompis till oss bodde i vårt hus medans vi var iväg och passade katten. Han har börjat få gå ut lite nu så smått, än så länge i sele så han blir van vid omgivningen först men det är ju hiiimmmmlllaaaa spännande att vara i trädgården!

 

20160415_213859.jpg

 

Äldsta dottern J har varit i Zurich på jobbresa men vi hann med att träffa henne förra helgen och vi gick ut och åt Sunday Roast tillsammans, innan vi körde henne till flygplatsen.

Denna veckan som gått var vi inne istan och jobbade en dag, maken hjälpte en av sina kunder och vi fick gratis lunch på en av hans restauranger i Soho som tack!

Imorron ska maken på fotboll och med sig har han ett par av våra svenska kompisar som är i London på besök, och jag träffar dom senare på kvällen när de kommer tillbaka.

M ska ut på vift med sina kompisar till Notting Hill och svärmor anländer någongång under morrondagen, för att stanna en vecak och ta hand om M och katten.

För nästa vecka ska jag och mannen min på vift till Medelhavet på tu man hand! 🙂

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s