Halva Maj

Shit, då har redan halva maj gått och jag har inte bloggat på flera veckor inser jag men vardagslivet rullar på som vanligt! Vi har haft otroligt fint väder här men nu ser det ut som att det har tagit ett par steg tillbaka…nästan 10c kallare idag jämfört med förra veckan!

M’s skola rullar på som vanligt – hon ska på skolresa till Paris i helgen och kommer tillbaka på tisdag – otroligt spännande för dom och förväntningarna är höga då det ryktas om ett besök på Disneyland Paris också! M har varit där två gånger förrut och även i själva Paris en gång innan men denna gången är det ju med kompisarna! Det är med fransk klassen de åker, de ska ha lektioner och även sightsee’a lite….så tidigt i ottan på lördag ska vi släppa av henne på skolan, där de sen åker buss hela vägen via Eurotunnel.

Även stora dottern J har varit ute på vift – hon och hennes pojkvän har varit i Neapel på semester i förra veckan och höjdpunkten var ett besök i Pompeii, ett ställe som även jag skulle vilja åka till!

Vi hade vårt årliga Eurovision Party i lördags – tror det är tredje året vi har det nu – och det blev lyckat som vanligt! Huset var pyntat och trädgården städad!

20160514_191153

20160514_192701

Och Pimms hörnan fanns ju naturligtvis på plats också, något som brukar uppskattas – ingen fest utan Pimms!

20160514_193231

Det blev sent, kom inte i säng förräns vid 03-snåret och det blev roligt!

Annars lunkar det på som vanligt, jag och maken ska antagligen åka iväg lördag/söndag nu när M är iväg och hälsa på några kompisar som bor nere vid kusten, och snart är det half term lov för oss…även om det snart är sommarlov hemma! Lyckostar! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s