I Punktform

Detta inlägget får bli lite i punktform, nu när jag har varit så slö med att skriva på sistone!

Jag har varit sjuk i flera veckor nu – inte riktigt, riktigt dålig men ändå så man går omkring och känner sig mindre pigg och inte nåt är kul. Jag blev störtförkyld och sen fick jag hostan från Hell – en sån där rethosta som driver en till vansinne och man kan inte ligga ner och sova, så till slut fick jag gå till Doktorn. Ingen infektion men halsen var väldigt inflammerad av all hostandet, så jag fick Ibuprofen halspray och lite starkare hostmedicin så jag kunde sova, så nu är hostan nästintill helt borta!

Dottern M har varit på Wembley TVÅ gånger – hon och en kompis kollade på Rihanna och veckan efter var hon där med sin Scoutgrupp för en konsert med lite blandade artister. Det är mycket med kompisarna nu – de umgås efter skolan och på kvällarna och på helgerna…

20160705_122544

Katten växer och frodas och är allmänt galen och i slutet av månaden fyller han 1 år! Han älskar att sova ovanpå vår säng men oftast är det bara min morronrock som duger som underlag….

20160626_183011

Varje gång M’s kompis Rachel kommer hit, så smälter han som smör -varför vet vi inte men han fullkomligen äääälskar henne!

20160702_143731

20160702_144145

Och han ska va med på allting –  sitter man vid datorn ska han va med, går man på toa så sitter han utanför och jamar..

20160701_093145

Förra veckan kunde jag inte hitta honom när vi skulle gå och lägga oss, han kommer normalt upp när vi lägger oss men han kom inte. Och inte var han där i sängen heller på morronen, oftast kommer han nångång under nattens lopp men nehej. När jag gick upp och satt och kollade på väderleksrapporten, hörde jag jamande och det lät som det kom utifrån. t.o.m M kom ner och sa att hon hörde Darwin jama men visste inte var det kom ifrån. Till slut så hittade jag honom sittandes i stuprännan vid taket till vår port…och han hade antagligen suttit där hela natten. Observera att han är en inne-katt! Detta kortet är taget efter han kom in och gosade ner sig i min säng….och han sov mer än vanligt den dan!

20160707_111008

I fredags var vi ute och tog en öl i Richmond, (en ganska sällsynt händelse eftersom vi för det mesta är lite för lata för att ta oss dit) och mötte upp med en gammal kompis om bor i Sverige.

20160708_225528

I lördags hade vi svärmor här och vi skjutsade henne &BBQ utanför Reading. Jag och maken åkte till en park och slappade i hängmattor…åkte in till Reading för lite shopping och åt amazeballs goda hamburgare till middag på Handmade Burger Co.

20160709_161241

Nu ser vi fram emot Sommarlov!!! Bara lite mer än en vecka kvar…lover börjar med Scoutläger för M men SEN…sen ska vi stänga av väckarklockorna!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s