Kryssning med bil.

Låååååång sovmorron efter att dottern M gav sig tusan på att kolla på OS invigningen. En lärarinna på hennes skola representerar Team GB i finalen på 10 000 meter, så det måste vi kolla på nästa fredag! 

Första gatukökslunchen är intagen, ett absolut måste, på Ivars i Tyringe. Jag är ständigt på jakt efter det perfekta potatismoset…. Lite dåligt väder gjorde att vi åkte till Förmedlingscentralen i Tyringe. Körde genom skogar på vägen hem och hamnade på Hovdala Slott utanför Hässleholm. http://www.slottsguiden.info/slottdetalj.asp?id=52


På kvällen träffade jag en gammal kompis på ett ölhak i staden och maken anslöt senare. Och det blev en väldigt trevlig kväll som gick över till natt….och det blev en obligatorisk kebabrulle på vägen hem!

Söndagen bjöd på lite bättre väder och vi drog ner till sommartorpet.

Maken är i ständig kamp med de stora träden och har gett sig den på att ta ner de stora grenarna och nja….det går väl sådär. Och envis är han! Flickan med det blå håret snodde min telefon och körde Selfies..

Och körde lite Livet på Landet stil med sin pappas skjorta och morfars shorts!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s