Blond via Blått till Brunette

Solan har börjar igen nu och vi förberedde oss så smått nu i veckan – jag och M åkte och skulle handal lite mer skoluniform med det var slut i hennes storlek. De börjar med ny uniform på hennes skola nu och alla skulle såklart köpa i sista minuten, som tur är köpte vi en hel uppsättning redan i våras så den där extra tröjan kan vänta ett tag. Här får man ju handla uniformen i speciella skolaffärer, som oftast säljer uniform för alla skolorna i närheten och med priser som 200 kr för en tröja, kan det snabbt bli ganska dyrt! Sen ska de ha ett par kjolar och några skjortor och hela gympa uniformen, så ett par tusen brukar ett helt set med uniform gå på!

20160905_143421

Ett par skor skulle vi också ha med de var också slut så vi fick beställa på nätet istället. De hon hade förra terminen fick putsas upp och hänga med ett tag till!

20160905_203214

Förra helgen ville M ha ett par kompisar som sov över och en natt blev helt plötsligt till två, så vi hade huset fullt hela helgen! Från vänster: Charlotte, M, Charlotte, Rachel, Eloise och Martha.

20160903_220403

Vi har haft ett helsike denna veckan med att få bort den trevliga blåa färgen från M’s hår – den skulle sitta kvar i ca 15 tvättar men den satt benhårt kvar. Vi använde en speciell produkt till att ta bort hårfärg 2 ggr och det bleknade lite. Vi konsulterade en vän till oss som är frisör och det blev till att antingen bleka bort det eller färga. Så min lilla blondin valde att bli brunett!

Och igår var det dags att börja skolan igen – årskurs 10 med flera egna tillval och lite mer koncentrerat på vad de verkligen vill plugga – och M har valt att ha media, konst, drama och historia som sina tillval, förutom de vanliga grundämnena såklart. Lite pirrigt att börja igen men samtidigt spännande! Och om några veckor fyller hon 15 år!

20160908_082801

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s