Party, Jobb & Sjukdom

Vi börjar väl med förra helgen då…vi var på ett Hejdundrandes 60-års kalas för vår vän Philippa förra lördagen och alla vära närmaste bekanta var där! De hade hyrt ett superstort tält som täckte hela deras trädgård, ett live band spelade och mat & dryck flödade. Dottern M sov hos kompisar då festen faktiskt var barnfri för en gångs skull! Vi partajade och dansade långt in på småtimmarna….

20160917_234930

Mycket jobb förra veckan med deadlines som skulle mötas, så jag var knappt hemma på hela veckan! Vi var på möte i tisdags på M’s skola eftersom de ska ändra betygsättningen och M’s årskull blir en av de första det nya systemet används på. M har börjat plugga sina speciella tillval nu (historia, konst, media och drama) förrutom de obligatoriska ämnena och hon verkar trivas bra med det, fastän det blir mer läxor och projekt.

20160920_185013

Lille katten har inte mått så bra, jag märkte i torsdags kväll att han gick till sin ”toalett” väldigt ofta och han verkade inte riktigt sig själv, så jag åkte till veterinären med honom i fredags och han fick diagnosen urinvägsinfektion och medicin i 6 dagar, som tur är verkar han må lite bättre nu.

20160923_154645

I lördags tog vi med M’s kompis rachel och åkte in till Trafalgar Square – mannen min hade sett att det skulle vara en Malaysisk festival där, så vi åkte in och åt god mat till lunch!

20160924_131707

20160924_133346

Tjejerna ville upp till Oxford Street så vi släppte iväg dom och gick själva till Covent Garden, ibland är det så skönt att bara gå och strosa utan stress och tidspress. Vi gick förbi det svenska bageriet och ett par kanelbullar fick följa med hem.

20160924_151245

Och på lördag fyller denna nyblivna brunetten 15 år! Denna oplanerade lilla varelse som har berikat våra liv så mycket, bångstyring och med ett humör som tar tvära kast, otroligt intelligent och kramig för det mesta. Inte rädd för att gå sin egen väg, har alltid svar på tal och är kallad Mamma av sina kompisar för att hon tar hand om dom, envis men med ett hjärta av guld. Hon har inte alltid haft det lätt i skolan men med hjälp och flera ton kärlek har det blivit bättre och hon har nu många bra vänner. Kära barn vad jag är stolt över dig!

screenshot_20160926-065628

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s