Utflykter och Missöden

I mitten av förra veckan var vi tvugna att köra till Hampshire för att titta på ett jobb. Maken tog det som en ”ledig” jobbdag och jag följde med som officiell fotograf & hjälpreda! Här i södra England är det förvånansvärt grönt fortfarande, fast det märks ju att det har blivit kallare på nätterna och vi har börjat sätta på värmen då och då. Vi lunchade på en mysig pub mitt i ingenstans och det var tillräckligt varmt föratt sitta ute.

20161005_130949

Det är så kul att se mannen min i sitt riktiga jobbmode – charmig,kunnig och full av historier! 🙂 Det var ett lyckat möte i alla fall! Vi fick en gammal Champagne låda från 1943 som de skulle bränna upp – men denna äkta vintage sak fick följa med oss hem istället!

20161006_131100

Och detta var deras ”uppfart” förresten….

20161005_164415

Och sen i torsdags var olyckan framme igen…M ramlade ner för några trappor i skolan och landade lite snett med foten men tänkte inte på det nåt vidare, saatt hon hade lite ont på kvällen men inte så farligt. När hon vakande i fredags var smärten mycket värre, svullet och hon kunde knappt stödja på foten. Maken skulle naturligtvis in till stan och jobba men han släppte av oss på akuten innan han var tvugnenatt köra vidare. Som tur var behövde vi inte vänta mer än en halvtimme eller nåt.

20161007_095103

Inget brutet trodde dom men foten var stukad – vila, smärtstillande och frusna ärtor på svullnaden ordinerades och vi fick komma tillbaka efter helgen om det inte blev bättre.

20161007_122639

Så det blev en dag nerbäddad i soffan! Som tur är verkar det ha blivit bättre under helgen och hon kan nu gå med hjälp av kryckor – som tur var hade vi fortfarande kvar kryckorna efter henne knä skada i somras!

Igår tog vi oss in till Covent Garden – stora dottern J hade köpt en ansiktbehandlig till mig och henne på Caudalie – ett fancy franskt märke. Jag hade aldrig fått ansiktsbehandling innan men det var en väldigt positiv upplevelse! 50 minuter med nacke, axlar, arm och hand massage på köpet!

20161009_153954

Tog chansen att besöka Orla Kiely affären som ligger nästan vägg i vägg och Gudrun Sjöden, som också ligger på samma gata. Mycket fina saker men jag har redan ganska mycket därifrån men Uggle salt & peppar kar fick följa med mig hem! Och ett par leggings från Gudrun. 🙂

20161009_153916

Vi skjutsade dottern J hem till östra London och körde förbi Trafalgar Square på vägen, där den fjärden plinten har fått en nytt konstverk i form av den något kontroversiella tummen”Everything is really good” av David Shrigley.

20161009_174511

 

3 reaktioner på ”Utflykter och Missöden

  1. Visst är det fascinerande att se sin man i jobbrollen! Min man är rätt lik men när det hettar till, ja då lyfter även jag på ögonbrynen av förvåning!
    Blir lite nyfiken på vad ni jobbar med dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s