Ingen Bra Vecka

Ja sicken vecka det blev förra veckan! M klagade förra helgen på att hon kände sig så yr hela tiden…men hon gick till skolan som vanligt förra måndagen. På kvällen berättade hon att hon inte alls mått bra på hela dan, känt sig illamående och som om hon skulle svimma hela tiden.

Vi fick tid hos doktorn i tisdags och det visar sig att hon har nånting som heter Labyrinthitis – en virus infektion i inner örat, som har med balansen att göra. Inget man kan göra åt det precis men hon fick åksjuketabletter utskrivna, som skulle hjälpa och det har de gjort också.

Men som sagt var, ingen bra vecka och humöret har inte varit på topp om man ska säga så! Mycket TLC, kramar och slöande i soffan.

Men i lördags tog vi oss till Westfields för M ville spendera lite av sina födelsedagspengar och presentkort, så vi hade lite Retail Therapy. På kvällen sov hon över hos några kompisar medans vi gick ut på puben i Richmond för en sista get-together innan några vänner till oss flyttar till Cambridge.

20161015_234308

Igår var vi alla trötta med det var fint väder, så vi tog oss till Richmond Park och åt lunch.

20161016_151142

20161016_150839

20161016_154814

Bästa vyn över Londons skyline från Sawyer’s Hill i Richmond Park!

Oktober hittills har känt väldigt motig – vädret blir sämre, mycket sjukdomar/olyckor hos både djur och människor, och lite annat smått som pågår bakom kulisserna. Nästa vecka har vi höstlov här och det ska bli skönt att ha lite semester från allt!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s