Hej från Sjukstugan

Vi har haft sjukstuga här hemma nu i veckan – jag började med en rejäl förkylning och smittade sen maken som hade mer influenza symptom. Han var verkligen dålig och tog ledigt i två dar från jobbet – nåt som aaalllldrig händer annars, han brukar jobba i ur och skur. Men vi är på bättring nu och M verkar ha klarat sig oskadd från det hela.

Mor och far har varit och hälsat på sen jag skrev sist, och vi hade en jätte trevlig vecka med julshopping och lite utflykter. Vi åkte till Hammersmith en dag och julshoppade, stora dottern J var hemma över helgen och vi åkte till Watts Artist Village strax utanför Guildford. En riktig liten pärla med ett vackert galleri och ett mysigt cafe.

20161126_142540

Vi år supergod Sunday Lunch i Chalfont St Peters på vårt favoritställe The Dumb Bell och gick en promead längs med The Grand Union Canal.

 

Mina mer eller mindre vackra döttrar! 🙂

Vi har möblerat om lite och katten har hittat en ny favoritplats!

20161127_190136

Vi tog tåget till Kingston (himla smidigt och tar bara 15 min) och julshopade lite mer, och jag bjöd mor & far på smarrigt Afternoon Tea!

20161130_124815

Och sen tog vecka slut och vi tog farväl på Luton.

20161201_131901

Och sen blev som sagt jag och maken sjuka! Men vi har försöt skapa lite julstämning i alla fall med ljus, som katten tycker är väldigt intressanta…

20161208_073404

Jag lyckade bli frisk nog att ta mig ut i torsdags på vår årliga Christmas Dinner. Jag och tre andra mammor har som tradition att träffas innan jul och det har vi gjort i minst 5 år nu.

20161208_193058

Jag och M satte ihop vårt Pepparkakshus härom kvällen ochså och vi gick all-in i år med upplyst hus!

20161209_212410

Och granen åkte upp igår också och More is More i vårt hushåll! Vi brukar alltid sätta upp granen i tid till makens födelsedag på Lucia dagen.

20161210_184418

Jag väntar fortfarande på att den rätta Jul känslan ska infinna sig men det kommer nog. Det har varit så varmt här så det känns inte speciellt Jul’igt men alla klapparna är köpta och inslagan och ligger under granen. Vi väntar besök från Australien om en vecka i form av min svåger med familj och vi ser naturligtvis fram emot att se dom alla med främst vår lilla nephew som vi aldrig har träffat innan! De ska bo hos oss lite fram och tillbaka men under själva Julhelgen är det bara vi 4 plus min svärmor och det ska bli skönt att vi inte är så många för en gångs skull. Vi ska ha en stor släkt sammankomst när svågern & co ska bo hos oss i en vecka i slutet av deras vistelse istället.

Men först firar vi maken mins födelsedag och den kommer vi att tillbringa i ett helt annat land och i en helt annan huvudstad! 🙂

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s