Bye 2016 Hello 2017!

Jag avslutar året med vinterns andra förkylning, kass i halsen och hosta och dessutom så ska vi på fest ikväll – jag får väl medicinera mig så gott det går för att hänga med till tolvslaget i alla fall!

original_hello-2016-party-banner

Det har väl varit ett ganska bra år, inga stora tragedier precis men en del upp och ner perioder. Brexit och Trump. Jobbmässigt ett väldigt bra år med nya kunder och intressanta jobb. Lite resor fast bara till Mallorca och Sverige utomlands, Wales och Norfolk fick sig ett besök igen på hemmaplan. Störtskönt kompis besök från Åhus-och-Rävlanda gänget i somras, som jag hoppas vi upprepar snart?!

Personligen – jag & mannen min firade 23 år som gifta i somras och vi är ett starkt team tillsammans, kära och still crazy after all these years. Äldsta dottern J har jobb och ett starkt förhållande, och fortsätter att göra mor & far stolta och glada. Lillasystern hade en tuff period i skolan innan i höst, våra hjärtan sjönk och vi tänkte ”inte nu igen” men med enorm hjälp från skolan och viljor av stål, rättade det till sig och so far so good. Det skiftar vild mellan glädje och förvivlan, precis som det brukar med tonåringar men hon är otroligt älskvärd och det blir fortfarande många kramar.

Jag gillar egentligen inte att blicka tillbaka, vad som är gjort är gjort och ingenting man behöver gå och grubbla över. Man är bara människa och begår misstag, visst ångrar jag också saker men ibland får man inse att man kan inte vara alla till lags, jag gillar inte alla och alla gillar inte mig. Gå vidare och lev ditt liv som du vill.

Lite planer och spännande saker har vi i bakfickan inför 2017, lite resor att planera och dottern M åker till Schweiz med scouterna i slutet av sommaren. Upwards and Onwards, to Infinity and Beyond.

Men nu säger vi Hej Då 2016 och Välkommen 2017!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s