Tidigt Firande

I lördags hade vi lite tidigt födelsedagsfirande med kompisar på en av våra närmaste pubar. Det kom mycket folk och det blev en mycket trevlig kväll! Jag fyller ju egentligen inte år förrän nu på fredag men en bekant till oss fyller 50 och ska ha stor fest på lördag, så vi tog det lite tidigare istället!

20170122_004839

Vi var inne i West End och jobbade förra veckan – första gången detta året. Mannen min kom på en sak som han ville ge mig i födelsedagspresent, och vi var och fixade den när vi ändå var i krokarna, från Michael Kors flagship store på Regent Street.

Nu VET jag ju vad det är, eftersom jag var och valde den själv men jag får inte den ”officiellt” förräns på fredag! Men det var en skön känsla att gå nerför Regent Street med den största bärkassen ever! 🙂

Annars har vi mest tagit det lugnt i helgen, vår fredagskväll såg ut lite såhär…

20170120_211124

Och ja, katten sov verkligen sådär!

20170120_211402

I söndags tänkte vi ta oss till Osterley Park , äta lunch och gå en runda. Det har varit jättefint väder här den senaste veckan fast kallt, det har varit frost om nätterna hur länge som helst nu och bara ett par grader under dan, vilket ju är väldigt ovanligt för England. Men vi fick vända ganska snabbt, vi var inte de enda som hade denna ideen och dessutom filmade de där så mycket var avstängt.

20170122_140853

20170122_140829

20170122_141127

Där var många herrar i frack och damer med plymer i hatten och betjänter också förstås! Hade varit kul att veta vad de filmade…jag vet att de spelade in senaste Batman filmen just här.

20170122_141554

Både dottern M och katten har det bra och myser mycket ihop nu när det är kallt ute!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s