Sportlov & Harry Potter

Nu har vi äntligen Sportlov och alla alarmklockor är avstängda!

I lördags var det äntligen dags för döttrarna J & M att gå och se Harry Potter and The Cursed Child på The Palace Theatre. Denna teaterföreställning som har blivit sååå populär och det är sååå svårt att få biljetter, J köpte deras biljetter för 18 månaders sen och just nu, kan man inte få biljetter till föreställningen förrän i april NäSTA ÅR!!!! Det är en heldagsföreställning i 2 delar, och varje del varar i 2 1/2 timme.

20170211_133226

Vi körde in i god tid för en gångs skull, mötte upp J och käkade lunch på Patisserie Valerie i Soho. Efter att tjejerna gett sig iväg, gick jag och mannen min runt hörnet till Covent Garden och åkte sen hem, eftersom vi inte skulle hämta domn förräns vid 22 tiden.

Idag var det tandläkarbesök för hela familjen och alla klarade sig helskinnade utan reparationer denna gången. M ville ta hål i öronen igen, de gamla hålen hade växt igen och eftersom hon är under 16 var jag tvugnen att följa med.

20170213_162703

Nu ser vi fram emot en lugn vecka uten några måste, och förhoppningsvis varmare temperaturer!

En reaktion på ”Sportlov & Harry Potter

  1. Hej från Florida,
    Har precis hittat din blogg, men tror att jag följer dig på Instagram 🙂
    Ser ut som ni och tjejerna hade en bra dag och helt otroligt med väntetiden på biljetterna.
    Hoppas ni hade en fin dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s