Våren

Nu har nog Våren kommit till London – idag har det varit +13C och det säger vi inte nej till! Det har minst sagt varit ombytligt väder sen vi kom tillbaka från Sverige – vissa dagar allt från solsken till hagel! Tunga skyar hängde över Västra London i helgen och regnet var inte långt borta. Den här parken – Syon Park – ligger ca 5 min ifrån mitt hus.

20170305_133947

Men en dag förra veckan tog vi en ledig förmiddag och körde till Richmond Park, det var ju naturligtvis sol när vi körde hemifrån med moln när vi väl kom dit! Men en massa rådjur var där i alla fall!

20170228_122139

20170228_122156

Vi bor ju nära Thamsen och speciellt här uppe på Richmond Hill har man en fin utsikt över floden. Här i Richmond bor det ju en hel drös med kändisar också – bilden är tagen nästan precis utanför Mick Jaggers hus. Tom Hardy kommer ifrån Richmond och bor här fortfarande ( M har sett honom ett par gånger i Richmond efter skolan), Pete Townshend från The Who bor här, Anastacia, Richard Attenborough, Rick Astley..just to name a few! Här nämns några fler!

20170228_122548

Anyhow, maken har dragits med änu en förkylning sen vi kom hem och har varit allmänt hängig. Jag tror aldrig vi har varit så sjuka som denna vintern men det verkar som om jag och maken har tagit den värsta smällen, M har klarat sig någorlunda.

Vi var på 2 x 50-års Party i helgen. De flesta som vi brukar umgås med var där och de hade satt upp ett tält som täckte hela deras trädgård, med dansgolv , bar och ljuskronor! Dottern M var iväg på sitt håll och sov över hos en kompis, och natten blev till morron innan vi kom hem.

Ett annat säkert tecken på att våren är på väg är att man ser Rugby träning i parkerna! Den här i Marble Hill Park där vi lunchade i lördags.

20170304_124513

Mycket konserter är det också nu! M ska och se bandet All Time Low på fredag med en kompis, sen blir det en lite mini konsert med Circa Waves nästa vecka och också i nästa vecka, ska hon och en kompis gå på Zara Larsson release party! Och i april ska jag och M gå och kolla på Mums-Måns Zelmerlöv som spelar ett gig här i London! 🙂

 

2 reaktioner på ”Våren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s