Konstig Vecka

Denna veckan har verkligen känts lite konstig – mycket på gång och känslor all over the place.

Vi började veckan med en begravning. En god väns mamma har gått bort och hon ville att vi skulle komma, fastän vi inte riktigt kände hennes mor. Jag våndades ett bra tag innan och drömde konstiga drömmar om död nästan varje natt, mannen min såg inte heller precis fram emot det och vi ångrade nog oss båda två att vi hade sagt att vi skulle komma. Men det är ju en sån sak man inte rikitgit kan ställa in i sista minuten, så vi åkte dit i alla fall. En humanistiskt ceremoni, alltså en icke religiös, och den första jord begravning jag har varit på i England, det är ju inte så vanligt längre. Men vacker ceremoni med Monty Pythons Always Look on the bright side of life som utgångs låt, otroligt sorgligt när kistan sänktes ner i jorden och att se vår vän helt förstörd av sorg. Vi stannade ett tag på mottagningen efteråt och om tur var hade ett par andra gemensamma bekanta också varit med.

Vi har testat ett nytt Pub Quiz, faktiskt på puben på min gata, och denna veckan vann vårt lag! Maken var ute på vift på annat håll och vi fyra i laget vann en förrätt och en varmrätt var, så nu på torsdag ska vi träffas innan Quiz’et och äta middag tillsammans! 🙂

20170316_232155

Också i torsdags var yngsta dottern M ute på vift! Hon och några kompisar var på en skivsignering + mini konsert för det mindre Engelskt bandet Circa Waves. De fick träffa bandet också och här på bilden har vi från vänster Lily, M och Scarlett.

IMG-20170316-WA0007

Och i fredags var det dags för Zara Larssons album release party!

20170319_203938

Och medans de var där gick jag och mannen min och åt middag på Byron Burger vid floden  i Kingston.

20170317_191405

20170317_194121

Igår tog M med sig några kompisar in till Southbank, för att hjälpa henne med sitt Media projekt i skolan. De tog en massa foton nere i graffitti tunnlarna vid Waterloo.

FB_IMG_1489959104387

Från vänster längst upp Charlotte, Madeleine, Lucy, Charlotte, Martha och Rachel.

FB_IMG_1489959120861FB_IMG_1489959134098

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s