Roliga Nyheter

Nu kan jag äntligen prata om att min äldsta dotter J och hennes pojkvän har köpt en lägenhet! De har inte rikitgt velat prata om det men igår blev allt färdigt lagligt och de flyttar in om en månad. Hle aprocessen började innan jul med att deras bud blev accepterat men sen ska ju allt malas fram och tillbaka och hit och dit, undersökningar till höger och vänster och jurister och kommunsökningar….

De stannar i alla fall i östra London och har köpt nedanvåninge av ett hus, så de får en trädgård också. Jag har inte sett lägenheten än men den är i toppskick och inget behöver göras. ( Det är den till vänster i bild)

IMG-20170316-WA0003IMG-20170316-WA0004IMG-20170316-WA0005

Sen får de ju köpa nya möbler och bestämma hur de vill ha det men de är i alla fall väldigt glada att ha kommit så här långt! 🙂

En reaktion på ”Roliga Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s