Mors dag & Påsklov

Nu har vi äntligen Påsklov och vi ser fram emot att vara lediga till mitten av april! Dottern M har åkt in till Southbank med några kompisar eftersom de slutade vid lunch idag. Vi ska va hemma lite och åka iväg lite och M ska iväg med sin farmor på det årliga Judolägret. Igår hade vi kanonäder här i London med årets varmaste dag med 21c. Vi har börjat ta itu med trädgården och spring clean’a den lite, klippa bort stora grenar och allmänt göra oss redo för sommaren. Lite nya vimplar har blivit uppsatta i alla fall!

20170330_143538

I söndags var det Mors dag i England och jag fick spendera dagen med båda mina tjejer! J + hennes pojkvän sov över i lördags och vi gick ut och år för att fira deras lägenhetsköp lite. Vi körde till svärmor i söndag och käkade Sunday Roast på en pub som vi inte hade varit på förrut, himla charmig & gammal med maten var sådär…

20170326_122855

Jag fick en ny Kånken i present av mina kära barn – en plommonröd för att matcha min Michael Kors väska – och det gör den ju!

Jag avslutade dagen med skumpa! Jag och mannen min gick ner till vår närmaste pub och där fick alla mammor gratis Champagen och det tackar vi för!

20170326_214613

Och idag fick jag ääääntligen en ny diskmaskin! Den gamla slutade fungera i november förra året och det har helt enklet inte blivit av att vi har tagit tag i det hela men nu var jag så trött på att alltid diska så det fick bli en ny! Och katten var inne och inspekterade direkt!

20170331_113955

Ikväll ska maken och dottern J gå på en komiker föreställning och imoorn kväll ska jag ut på middag med några kompisar. Ser fram emot att stänga av väckarklockan nu och bara njuta av Våren. Det blir en tur till kusten nästa helg för att lämna av M till sin farmor och det ska bli skönt att komma iväg ett par dagar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s