Havet och Sjukhus

Igår hade vi Bank Holiday här i England och maken tog för en gångs skull ledigt! Inget superväder precis men vi körde ner mot kusten i alla fall. Vi käkade lunch i Canterbury (där äldsta dottern J gick på Uni innan) och strosade runt lite.

20170501_11545520170501_14064120170501_143445

Efteråt körde vi till Whitstable en sväng och åt Scampi & Chips med havsutsikt till middag.

Och när vi väl kom hem blev inte kvällen direkt som vi hade räknat med…M var uppe pitt rum och vi satt och kollade på TV dä vi hörde ett vrål från ovanvåningen! M’s knä hade hoppat ur led igen när hon hade vänt sig om för att plocka upp något från golvet och hon hade lyckats slå till knäskålen så den hoppade in igen men hon hade jätteont! Vi körde direkt till en Walk-In clinic men de hade stängt, jag ringde NHS Direct där man kan få råd och de beställde en icke-akut ambulans som skulle kolla över henne, istället för att åka direkt till akuten där väntetiden oftast är astronomisk!!! De kom faktiskt ganske snabbt och efter ett tag bestämde de att hon skulle in på barnakuten, så vi fick åka ambulans den lilla, lilla biten till sjukhuset.

20170501_231054

Vi kom in direkt och efter att ha sett en sköterska, tog det inte särskilt länge innan en doktor kom. Efter en undersökning sa han att hon har lösa ligament i knät vilket gör att knäskålen lätt hoppar ur led. Benskydd och kryckor i 2-3 veckor och sen blir vi kallde till Ortopeden så de kan kolla på det närmare. Röntgen visade ingen benskada vilket var bra och till slut kom vi hem vi 02 tiden inatt, något utmattade. 5 1/2 timme från det hände tills vi kom hem och det är nog ändå ganska snabbt!

20170501_232859

Så meet Splint Eastwood – M’s bästa vän de närmaste veckorna! Smärtstillande och vila är ordinerat i ett ett par dagar och sen tillbaka till skolan på nåt sätt!

20170502_004617

Ja det är inte tråkigt här i huset precis – alltid händer det nåt! :-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s