Långtråkigt & Eurovision

Det är nu 2 veckor sen dottern M skadade knä’t och hon hoppar runt på sina kryckor som ett proffs nu! Hon har börjat gå lite utan hjälp av kryckorna men använder dem oftast som stöd. Hon går i skolan som vanligt och snälla Pappa skjutsar henne både till skolan och hämtar henne efteråt. Hon tycker det är tråkigt att hon inte kan göra vardagliga saker som hon gjorde innan typ gå till Richmond och hänga med kompisar eller gå till Starbucks och fika men det är ju ett temporärt blipp i vardagen just nu och det kommer ju inte att vara för evigt! Nästa vecka ska vi till Farbror BenDoktorn och se vad de säger!

Förra helgen tyckte hon allt var sååå tråkigt, så vi körde in till Covent Garden för en mini shopping tur med middag på favoritstället Itsu.

20170507_175047

I lördags hade vi vårt högt uppskattade årliga Eurovision fest! Lite reducerat antal deltagare pga en charity walk men vi var nog runt en 30 pers ändå. Jag fixade som vanligt min Pimms station och i år blev det även Cuba Libre!

20170513_195442_001

Jag och maken körde till CostCo (äääälskar CostCo!) – det är lite som en grossist med stora förpackningar av allt så perfekt när man ska ha fest! Vi hade ingen vanlig mat precis utan körde på Sushi och lite snacks.

20170513_130649

En del kollade på Eurovision och en del samlades framför brasan i trädgården! Här Adam, Dave och Joe.

20170513_220145

Ungdomarna hade sin egen lilla fest som vanligt, som slutade med att de tog i sönder gung-soffan…kanske inte riktigt designad för 8 pers!!! Men den går att fixa så ingen fara! Här har vi från vänster Max, James, M, Daniel, Lily och där bak Edith, Charlotte och Jessie. Max och Lily går i samma klass som M.

20170513_231556

Festen blev lyckad och timmen blev sen innan alla gästerna gav sig av…och igår sov vi till kl 12!!! Det är vääääldigt längesen det hände sist! 🙂

Så nu kör vi sista veckan med kryckor och hoppas på det bästa!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s