Diagnos

Idag hade vi tid hos Ortopeden på sjukhuset i slutet av vår gata, för att kolla upp M’s knä. Det har nu gått tre veckor och hon har troget haft benskyddet på och hoppat på kryckor.

Vi hade tid klockan 9 och efter lite strul med att vi hade fått fel brev etc, fick vi träffa en doktor ganska snabbt. Han var jättetrevlig och förklarade allt för M, som var supernervös innan. Vi fick se hennes röntgenbilder och han klämde och kände på hennes knä. Han sa att det kändes stabilt och att det hade läkt bra så nu behöver hon inte ha benskyddet på längre. Hon kommer fortfarande att ha ett mindre knäskydd och får använda kryckorna så länge hon känner att hon behöver. Han skrev remiss till sjukgymnast men det kan ta ett par veckor tills vi får tid. Men allt som allt, en bra diagnos!

Vi tillbringade söndagen i östra London hos dottern J – pappan hade gjort ett nytt trappsteg till dom som han installerade och jag och M hängde i deras soliga trädgård.

I lördags var vi på puben och möttes av denna hiskeliga syn – min kompis Lucia (som är en make-up artist) hade varit försökskanin på en mässa och hade blivit gjord som en alien nånting!

18557325_10158833920700492_5942652911069595346_n

Nu ser vi fram emot Half Term lov nästa vecka och vädret ska bli kanon resten av veckan!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s