Ofrivilligt Långt Uppehåll

Jo jag lever fortfarande – man kan väl kanske säga att jag tg lite Sommar uppehåll – men nu är det ju snart höst! Vi börjar väl i nutid och arbetar oss tillbaka – mannen min är i Sydney, Australien. han åkte i arla morronstund i måndags och första etappen var en 13 timmar flygning till Kuala Lumpur, Malaysia.

20170911_062926 1

Han hade förbokat taxi som skulle hämta honom och han hade även ett hotellrum så han kunde sova lite, innan det var dags för nästa etapp av resan. Han var i Kuala Lumpur i drygt 24 timmar och hann med lite shopping i alla fall. Han lämnade KL tidigt i onsdags morse för den sista 8 timmars flygresan till Sydney. Han kom fram helskinnad fram och har tillbringat hela veckan med att umgås med sin bror och resten av familjen där. Hans bror gifter sig på lördag och sen kommer mannen min hem igen den 26e. One week down, one week to go!

Och jag & M har klarat oss bra! M är ju så självständig nu så det är mest att man håller koll på att hon får i sig lite frukost och kommer iväg på morron som hon ska! Vi har provat en sån där mat-box där man får alla ingredienser till måltider och det har funkar fantastiskt bra, och sjukt gott har det varit också! Nästa box anländer imorron! Annars har vi mest myst och ätit ute nån kväll, och igår var vi på Westfields och shoppade lite – nya trainers stog på agendan!

20170911_110730

Dottern M var ju i Schweiz på Scoutläger i 10 dagar i Augusti och de hade haft det superkul! Vi lämnade de förväntansfulla ungdomarna på Heathrow tidigt, tidigt på morronen – det var bara M och ena annan tjej som hade varit där förrut. De yngsta är 10 och de äldsta 17 år.

Guides (7)

Guides (4)

De hade skapat sitt eget Twitter så vi fick uppdateringar varje dag och det var kul att se vad de hade för sig! Vädret var en salig blandning och allt mellan kallt och regningt till soligt och jättevarmt! De sov i tält alla nätter förrutom en! Ledarna är verkligen toppen och M har haft samma sen hon började när hon var 7 år – ledaren L längst upp till vänster har bröstcancer och hade precis avslutat sin behandling innan de åkte och hon ville absolut inte svika sina tjejer men som tur är följde både hennes dotter (intill henne i vit tröja) och hennes man också med, eftersom de båda också är ledare.

Guides (8)Guides (10)Guides (11)

Och sen kom de hem, timmar försenade, mitt i natten men glada i hågen! Dålig mat på planet så det fick bli ett besök till McDonalds vid 1-tiden på morronen…

Guides (1)Guides (9)Guides

Och sen blev jag sjuk! Dagen efter M kom hem började jag må jätte illa efter jag hade ätit något och det blev bara värre och värre. Var hos doktorn och fick medicin föt magkatarr men det blev inte bättre för det. Jag fick in till akuten och blev behandlad för uttorkning eftersom jag inte fick behålla nånting – fick 2 liter vätskersättning via dropp +smärtlindrande och nåt för illamåendet. De tog en massa prover, ett tag trodde de att jag hade blodförgiftning men efter många om och men, kom alla proverna tillbaka och de var bra, så vad de kom fram till var att jag hade en allvarlig matförgiftning. Sen tog det 2 veckor nånting innan jag var ordentligt på benen igen, väldigt dålig timing men nu är det ok igen! Nästa inlägg får bli om våra semestrar! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s