Köpenhamn & Al Pitcher

Förra helgen var min käre man ute och reste igen…denna gången till Köpenhamn & Malmö! Han skulle åka och kolla på ett av hans favoritband från 80-talet – Gangway – från Danmark, som skulle återuppstå för 2 exclusiva konerter. Han missade att se dom när det väl begav sig och nu var det ju liksom lite av sista chansen! Han hade köpt biljett för jättelänge sen och han åkte ensam! Det hade i alla fall varit jättebra och han spenderade natten hos goda vänner till oss i Malmö. Glad i hågen och med väskan full av godsaker, kom han tillbaka lite mer än 24 timmar senare i söndags och nu får han faktiskt se till att stanna i England lite! 🙂

I onsdags var vi och kollade på komikern Al Pitcher, som gjorde en show på Hippodrome mitt inne i West End.

Screenshot_20171011-164143

Och vi kunde knappast ha suttit bättre då vi blev placerade i mitten av första raden! Sjukt roligt och får ni tillfälle att se honom, tveka inte!

Lite kul att va inne i West End en vanlig onsdagskväll också och lite häftigt att showen var i ett casino!

Jag tycker fortfarande om att köra igenom London på kvällen, även efter över 25 år här har jag inte slutat att facineras av det!

20171011_215655 1

Förra veckan hade dottern M sitt praktiska prov inom Drama och de var verkligen jätteduktiga! De hade skrivit pjäsen själva och spelade upp den för föräldrar och kompisar. Allt spelades in och ska sen betygsättas och räknas som en stor del av deras slutbetyg. M’s grupp var den första av tre, alltså den överst på pappret.

20171004_203902

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s