Richmond Park & Magnus Carlson

Ännu en Höst vecka till ända och vi har fortfarande relativt varmt här – lite blåsigt imellanåt med alla stormer med olika namn men inget att få panik över, och vi har nu äntligen Höst Lov också!!! Woop Woop!

Tidigare i veckan var vi på Open Evening på Gymnasiedelen av M’s skola – jodå, det är dags att söka in till Gymnasiet för unga Fröken S.! Mannen min skulle också följt med men kris på jobbet med smält elskåp satte stopp för det men jag & M gick i alla fall! Mycket information och man kunde gå runt och fördjupa sig lite mer i de olika ämnena de kan välja mellan, de ska välja tre sig på till slut och sen pluggar de bara de tre ämnena i 2 år. Lite skillnad från Gymnasiet i Sverige men det är så de gör det i detta landet! Som det ser ut nu vill M plugga Engelsk Litteratur, Historia och Politik!

Screenshot_20171022-160320

Senaste veckan har vi även hunnit med jobb i West End, skolkort & årlig vaccination & undersökning av katten.

Igår tog vi oss en liten tur till intilliggande Richmond Park och åt en blåsig lunch utomhus men det var faktiskt ganska mysigt! Massor med hjortar ute som vanligt i parken!

20171021_150723

20171021_141919

20171021_140103

20171021_144119

Sista bilden är i ock för sig från Richmond Riverside men där är ju väldigt fint där också! Och de där små vita sakerna i bakgrunden är båtar på Thamsen!

Igår kväll hade vi biljetter till ett Magnus Carlson (Weeping Willows, Så mycket bättre) gig på en club 229 The Venue inne i stan och det var fantastiskt bra! Jag har egentligen inte varit nåt WW fan men när det är nån svensk som spelar i London är det ju kul att gå dit!

20171021_21482720171021_220000

När jag var tonåring under 80-talet var jag smått fanatisk i bandet The Sinners från Lund – på den tiden Skånes stolthet tillsammans med Wilmer X, som jag också var ett stort fan av och jag och några kompisar brukade åka Skåne runt och lyssa på dom. Jag har nu under ett antal år varit vän på Facebook med sångaren i The Sinners, (numera i bandet The Men) Sven Köhler och vi har haft ett antal dialoger fram och tillbaka under årens lopp, och vi är nu även kompisar på Instagram. Hans dotter har precis flyttat till London för att plugga och till min stora förtjusning var han, hans fru och dotter också på Magnus Carlson spelningen igår och jag var ju bara tvugnen att säga Hej!

IMG-20171021-WA0002

Visst är det konstigt när man träffar nån man har beundrat och gillar in real life! Men de var verkligen trevliga och vi stog och pratade en bra stund innan vi begav oss hem igen. För ett par år sen slog en annan dröm i uppfyllelse, när jag träffade Miles Hunt från The Wonder Stuff, på en spelning i Putney – min Gud och min räddning under 90-talets Grunge period.

Sven, du gjorde mitt 80-tal och Miles, du gjorde mitt 90-tal! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s