Julbelysning

De flesta av de stora gatornas Julbelysning har nog tänts vid det här laget – förra helgen körde vi igenom stan på väg hem och kollade på delar av dom!

20171112_174842

Oxford Street är alltid fint och de har olika teman varje år.

20171112_175249

Bond Street tycker jag var lite tråkiga i år och körde samma belysning som förra året…men det är ju fint för det!

20171112_175901

Regent Street’s hade inte tänts än när vi var där men jag tror de tände dom nu innan i veckan! Och nu har det också kommit till den tiden på året, då man som boende här, undviker centrala London som pesten! Sååå himla mycket turister nu månaden innan jul och att gå och julshoppa där inne är inte ens att tänka på! Jag har redan ganska många presenter klara, och jag är ett stort fan av nätshopping – lätt och smidigt och man slipper trängas med en massa folk!

Jag och en kompis var på lite Julshopping häromdan – i intilliggande Twickenham finns det ett svenskt företag Lotta from Stockholm , som hade en liten kundkväll. Prosecco vagn med gratis bubbel, träskor, Papelina och en del julpynt.

20171116_193757

Dottern M var iväg på lite egna äventyr i fredagskväll med kompisar, så jag & maken passade på att äta middag på tu man hand nere på puben på vår gata. Fantastiskt god mat och underbara pizzor!

20171117_185126

Mycket smågrejor som händer denna veckan och på fredag ska jag & maken och titta/höra på Rag n Bone Man i Brixton! Woop Woop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s