Sportlov & A-ha

Denna veckan har vi haft Sportlov och vi har tagit det ganska lugn och tagit långa sovmornar! Men vi börjar väl med förra helgen! Efter vi hade akut-hämtat dottern M från Scoutlägret, drog jag och maken in till Earls Court och The Troubador för att kolla på Lunda bandet The Men . Superbra, rockigt och med skön 60’tals känsla! Tack Sven Köhler för inbjudan – det gör vi om! 🙂

The Men (1)

Vi var på sjukhuset och kollade upp dottern M’s käke i måndags – den låser sig titt som tätt och nu var det hög tid att få lite mer insikt i det hela. Röntgen var bra i alla fall, inget fel på käken i sig och antagligen beror det på att hon biter och gnisslar tänder på natten, så hon ska prova med en bettskena och se om det hjälper. Och inte tugga tuggummi. Och försöka att inte äta hård mat.

Vi stack till Westfields på en liten shoppingtur i tisdags och ett par nya Adidas Stan Smith’s skulle inhandlas ( så att jag kan få tillbaka mina som hon har använt!) och på vägen hem stannade vi till i Chiswick för att M hade fått för sig att hon ville klippa sig!

Så lockarna föll, hon klippte nog en 10 cm nånting och hon blev väldigt nöjd!

Och igår var jag och mannen min och kollade på A-ha på the O2.  Så min romantiska Valentine middag bestog av en macka från Benugo på ett iskallt Waterloo station…de’ ni!!!!

A-ha (2)

A-ha (10)

Bra avskalad konsert med nya arrangemang på deras kända låtar! M hade några kompisar hemma hos oss för en sleep-over och pizza, så dom var också nöjda och glada!

Idag har vi varit inne i West End och jobbat hela eftermiddagen…och imorron gör vi en liten roadtrip till Liverpool!!! Vi ska gå och kolla på The Terracotta Warriors och på lördag ska M få sin stora Beatles önskan uppfylld med besök på The Beatles Story !

På återseende! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s