Glad Påsk & All that Jazz

Lååång upphåll märker jag men here goes! Påsken står inför knuten och som vanligt firar vi inte speciellt mycket, eller nästan ingenting alls, förrutom att vi är lediga i 4 dagar! Men ett Påskris har jag fått ihop i alla fall!

20180328_145811

Dottern M slutar skolan imorron och sen är hon ledig tills i mitten av april! Älskar de långa Påskloven här! Vi kommer att va här den första veckan och sen åker vi hem till Svedala i ett par dagar. M har precis varit sjuk – hon klagade i helgen att hon hade ont i halsen och såg allmänt hängig ut, så i söndags körde vi till typ vårdcentralen…fullpakat väntrum (naturligtvis för det var ju söndag!) men 3 timmar senare kom vi in i alla fall! Feber, halsfluss och medicin – så hon har varit hemma de senaste två dagarna men idag kände hon sig mycket bättre och har varit i skolan.

I lördags var vi i Kew Gardens med dottern J’s ”svärföräldrar” – de var här i helgen och hälsade på och i normala fall bor de i Yorkshire. Ingen höjdardag precis för Kew Gardens med det var inte kallt och det regnade inte, så det var helt ok. Jag bodde ju i Kew när jag först kom till London, så det är ju mina gamla ”hoods”, och även nu bara ca 10 min hemifrån oss.

20180324_12083220180324_12094320180324_12124220180324_122549

 

Efteråt gick vi rakt över gatan till Newens Maids of Honors för Afternoon Tea!

20180324_155907

M har gjort sin första helg som voluntär på Scoutlägret och hon älskade det! Naturligtvis var det den kallaste helgen på länge och snö men de sov inomhus och hade jättekul! Hon var jättenervös på vägen dit men hittade snabbt nya kompisar + att hon kände ett par stycken sen innan.

20180316_185134

Den helgen M var iväg, passade jag & mannen min på att åka in till Tate Modern för att kolla på Picasso utställningen. Kvällen innan var vi ute och firade en kompis med Indisk mat och pubrunda.

 

Vi har ju också haft riktig vinter här i England…ja, i Engelska mått mätt i alla fall! Vi hade snö i typ en veckan här i London och det är verkligen ovanligt! Katten gillade inte snön precis….!

Snow (7)

 

Det är egentligen inte ofta jag går på konserter MEM jag har fått tag på biljetter till James Bay, som jag gillar väääldigt mycket! Woop Woop!

20180316_100210

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s