Class of 2018

Imorron är det dottern M’s allra sista dag i grundskolan ever – så i svenska mått mätt slutar hon 9an! Vanliga lektioner är avslutade och sen väntar en månad med GCSE (General Certificate of Seconday Education) prov. De har också s.k Study Leave så de behöver bara gå till skolan för att göra proven om de vill – lärare finns tillgängliga om de behöver men mest blir det individuellt pluggande hemma. De kommer att göra mellan 3-6 prov i veckan beroende på deras tillval och den 15 Juni är det sista provet.

y11edited

Presenter är inköpta och imorron går de fram till lunch och sen är det slut. De brukar visst gå till den intilliggande parken och de skriver på varandras skjortor som ett minne. De flesta kommer att gå kvar på samma skola till hösten fast i Gymnasie delen och det kommer M också att göra, och förhoppningsvis kommer hon att plugga Engelska, Psykologi och Media. De väljer 3 eller 4 ämnen på Gymnasiet och konsentrerar sig på dem.

The End of an era!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s