China Town & Royal Wedding

Varje fredag nu när M är inne i sin intensiva period, har vi sagt att vi ska göra nåt kul för att fira att ännu en vecka med prov är över! I fredags körde vi in till China Town och köpte Bubble Tea från vårt favoritställe och köpte godis från M&M’s World.

 

Vi strosade genom Covent Garden och Punch & Judy var full till bristningsgräns! Hela stan var så finputsad innan the Royal Wedding dan efter och det var otroligt mycket folk ute! Jag älskar fortfarande att bara strosa genom den här stan jag nu kallar min egen, och jag slutar aldrig att förundras över dess gigant’het! Harrods är ju också en favorit i repris!

20180518_221022

 

I lördags hade M extra matte lektioner på förmiddagen och medans hon var där, körde vi och hämtade Afternoon Tea från Newens Maids of Honour, som jag hade förbeställt.

20180519_10142620180519_104259

Maken haaaaatar allt som har med kumgligheter att göra och boykottade hela altet med jag och M kollade på bröllopet när hon kom hem, och åt lunch in style! 🙂

20180519_120454

Denna vecka har Lill-tjejen 4 prov att se fram emot och Stora-systern är på semester i Suffolk med pojkvännen. Och nästa vecka är det lov…fast det känns ju nästan som lov ändå just nu! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s