Finbesök

För nån veckan sen hade jag bestämt träff med en gammal vän som var på besök här i storstaden med en av sina bästa vänner. Jag och Ulrika var Au-pairer i Kew samtidigt i början av 90-talet, och lärde känna varandra för våra ”barn” gick på samma skola. En Skåning och en Bleking. 🙂 Vi har i alla fall hållit kontakten genom årens lopp, varit på varandras bröllop och följt varandras barn sedan de föddes och mötts upp titt som tätt.

Denna gången hade hon sin gamla kompis Jenny med sig, som för mig var en ny bekantskap men som faktiskt kändes som vi hade känt varandra länge – gillar sådana människor som det känns enkelt med från första början!

Vi hade stämt träff på Newens Maids of Honours i Kew för lite sen lunch, efter att de hade varit i Kew Gardens. Smarrigt med High Tea!

Richmond (3)

Lunchdaten ledde till busstur till Richmond och Pimms vid floden! Underbara härliga timmar på en soldränkt uteplats med mycket skratt och prat!

Richmond (4)

Och sen åkte vi hem till mig och åt Fish & Chips med resten av familjen! Maken och dottern M känner också Ulrika så det blev ett kärt återseende. När allt var uppätet och alla var lite trötta, skjutsade vi dom till deras hotell i Bayswater.

Vilken härlig dag det blev! 🙂

En reaktion på ”Finbesök

  1. Ulrika

    Ååå, jag har inte sett detta förrän nu! Vilken härlig dag det blev, så underbart att få låna dig så länge och träffa de andra också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s